Tai Chi

Tai Chi stelt je in staat om stap voor stap te werken aan het vinden van je innerlijke balans en het ontwikkelen van je innerlijke kracht. Tai Chi kenmerkt zich door de langzame en sierlijke bewegingen.

Tai Chi kenmerkt zich door de langzame en sierlijke bewegingen, die ruimte bieden aan het ontwikkelen en controleren van de innerlijke energiestromen. De langzame maar diepgaande bewegingen van Tai Chi stellen je in staat om stapje voor stapje te werken aan het vinden van je innerlijke balans en het ontwikkelen van je innerlijke kracht.

In Tai Chi leer je enerzijds je lichaam en geest tot in de perfectie te beheersen, anderzijds leer je hoe je een tegenstander zijn kracht tegen zichzelf kan laten gebruiken. Tai Chi is een eeuwenoude Chinese gevechtskunst, die zich in tegenstelling tot andere oosterse gevechtskunsten, laat kenmerken door haar gracieuze langzame bewegingen. Achter de zachte bewegingen gaan echter een onzichtbare diepgang en kracht schuil.

Zowel geestelijk als lichamelijk heeft de beoefening van Tai Chi een rustgevende werking. Een ontspannen lichaam en geest maken het mogelijk dat de innerlijke levensenergie vrij door het lichaam kan stromen. Door oefening leer je deze innerlijke krachtbron vervolgens steeds beter en effectiever te gebruiken.

Tai Chi draait om het vinden van je balans, het aarden van je lichaam, het openen van je energiebanen en het ontspannen van je lichaam en geest. Die combinatie maakt dat je langzaam maar zeker je bewustzijn steeds verder vergroot. In die zin is Tai Chi een bewegende vorm van meditatie.

De lessen worden gegeven door van Antoine Schutte, Ned. Kampioen Wu Shu.

 • Tarieven Tai Chi

  €23,00 p/m1x per week
  €29,95 p/m2x per week
  €34,00 p/mOnbeperkt
  €52,00 p/m max. 4 pers.Gezinsabonnement

  Bekijk alle prijzen

 • Openingstijden

  Maandag09:00-22:00
  Dinsdag09:00-22:00
  Woensdag09:00-22:00
  Donderdag09:00-21:00
  Vrijdag09:00-21:00
  Zaterdag09:00-13:00
  Zondag11:00-13:30

  Lestijden groepstrainingen

Aanbieding

Voor 2 personen samen slechts €25 onbeperkt fitness! (tot 17:30 uur) Schrijf je direct in!